Vabljeni, da se v organizaciji OKS-ZŠZ in Adecca, udeležite delavnic z naslovom: Pregled vseh korakov kariernih usmeritev, ki bosta dne 22.11. in 29.11.2017, v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (Upravna stavba BTC, pritličje), od 10:00 do 14:00 ure.

Programi Adecca in OKS za nekdanje vrhunske športnike so podpora športnikom pri pripravi in prehodu na trg dela. Aktivnosti so namenjene tudi mladim perspektivnim športnikom in njihovi pripravi na dvojno kariero. S strani OKS-ZŠZ vam bomo predstavili priložnosti na področju dvojne kariere športnikov na sistemski, projektni in programski ravni. S strani Adecca pa bodo za vas pripravili posebne kompetenčne vprašalnike z individualnim elevacijskim poročilom za vsakega športnika, preko katerega boste lahko spoznali katere neformalne kompetence posedujete in kateri so ključni koraki vaše karierne usmeritve na trgu dela.

Delavnici sta torej namenjeni kategoriziranim športnikom, z olimpijskim, svetovnim, mednarodnim in perspektivnim razredom, ki se nahajajo na prehodu iz športne v zaposlitveno kariero, aktivnim športnikom, ki že razmišljajo o svoji drugi karieri ali nekdanjim vrhunskim športnikom, ki so svojo športno kariero zaključili v zadnjih štirih letih.

Rok za prijavo na delavnico, dne 22.11.2017: je najkasneje do 20.11.2017,
Rok za prijavo na delavnico, dne 29.11.2017: je najkasneje do 22.11.2017.

Kontakt za prijavo in vse dodatne informacije je Petra Robnik, E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in M: 051 386 411. Naprošamo vas, da za sodelovanje na delavnici izpolnite priloženo prijavnico.

Priloge:
Download this file (Prijavnica na delavnico.pdf)Prijavnica na delavnico.pdf[ ]190 kB