Obveščamo vas, da Fakuletat za šport razpisuje tečaje strokovnih usposabljanj za:

• trenerja športne rekreacija in funkcionalnih vadb,
  • kondicijskega trenerja in
  • tečaj splošnih vsebin (ki je pogoj za strokovno usposobljenost v ju-jitsu).

Razpis je objavljen na spletni strani Instituta za šport na naslednji povezavi

Obveščamo vas, da je danes 11.9.2017, pri OKS-ZŠZ, v sodelovanju z MIZŠ in FŠO, izšel Razpis za pridobitev in podaljšanje pravice do štipendije za športnike in športnice v Republiki Sloveniji za šolsko/študijsko leto 2017/2018.

Razpis je objavljen na spletni strani OKS na povezavi.

Rok za oddajo prijave je 6.10.2017 do 24 ure.

Obveščamo vas, da bodo volitve članov Sveta Fundacije za šport. Kandidati (glej seznam) so razdeljeni v več sklopov. V okviru sklopa G imajo pravico voliti registrirani športniki. Seznam registriranih športnikov je objavljen na povezavi.

Volitve bodo potekale v četrtek, 21. 9. 2017 v sejni sobi Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, Ljubljana. Športniki volijo svojega kandidata med 13.00 in 13.45. Izkoristite svojo pravicu glasu.

Selektor za duo-sistem je objavil seznam priprav in tekmovanj v drugem polletju 2017. Prisotnost na pripravah je pogoj za uvrstitev v reprezentanco in koriščenje pravic športnikov. Dokument v prilogi.

Selektor za borbe je objavil vabilo seznam priprav in tekmovanj v drugem polletju 2017. Prisotnost na pripravah je pogoj za uvrstitev v reprezentanco in koriščenje pravic športnikov. Dokumenti v prilogi.

V prilogi so razpisi za naslednja tekmovanja:

• German Open
  • Balkan Open
  • Slovenia Open
  • Sibor Open
  • Evropsko prvenstvo
Download this file (Slovenija open 2017 invitation-S.pdf)Slovenia Open[ ]623 kB
Download this file (INVITATION ENGLISH ver 2.pdf)Sibor Open[ ]208 kB
Download this file (1st Invitation to the 2017 European Championship U18 U21.pdf)Evropsko prvenstvo za kadete in mladince[ ]1011 kB
Download this file (GO_2017_ Ausschreibung_englisch_final.pdf)German Open[ ]1068 kB
Download this file (BILTEN.- Montenegro 1.pdf)Balkan Open[ ]2457 kB

V skladu s programom dela JJZS in sprejetim koledarjem vas vabimo na liceniciranje strokovnih kadrov in izpite za višje stopnje pasov, ki bodo v prostorih Policijske akademije, 24. 6. 2017. Vabili v prilogi. Prosim, da pravočasno potrdite vaše prijave, saj bomo udeležencem licenciranje zagotovili malico.

Olimpijski komite Slovenije in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport so pričeli Nacionalno kampanjo za spodbujanje športnega obnašanja in športnega ravnanja. Vse o projektu si lahko preberete v gradivu v prilogi.

V Banja luki bo 18. 6. potekal Mednarodni turnir Vidovdan 2017. Tekmovanje za vse starostne kategorije bo potekalo v Dvorani Borik. Rok za prijave je 8.6.2017. Vabilo in prijavni list v prilogi.

Download this file (REGISTRATION FORM.doc)Prijava[ ]104 kB
Download this file (Invitation VIDOVDAN 2017.doc)Invitation VIDOVDAN 2017.doc[Vabilo]593 kB

DBV Katana vabi tekmovalce v vseh starostnih skupinah na Mednarodni turnir Slovenia Open v disciplinah: duo-sistem, borbe in ne-waza. Tekmovanje bo potekalo 14. 10. 2017 v Športni dvorani Dobova. Vabilo je v prilogi.

DBV Katana invites competitors in all age catagories to International tournament Slovenia open in all disciplines: duo-system, fighting and ne-waza. The competition will take place on 14. 10. 2017 in Sports Hall Dobova. The invitation is in the attachment.

Priloge:
Download this file (Slovenija open 2017 razpis-S.pdf)Razpis Slovenia Open[ ]522 kB
Download this file (Slovenija open 2017 invitation-S.pdf)Invitation Slovenia Open[ ]623 kB

Selektor za borbe je objavil vabilo na priprave reprezentance pred Svetovnimi igrami, ki bodo na Rogli med 7. 7. in 11.7. Vabilo v prilogi.