V prilogi so razpisi za naslednja tekmovanja:

• German Open
  • Balkan Open
  • Slovenia Open
  • Sibor Open
  • Evropsko prvenstvo
Download this file (Slovenija open 2017 invitation-S.pdf)Slovenia Open[ ]623 kB
Download this file (INVITATION ENGLISH ver 2.pdf)Sibor Open[ ]208 kB
Download this file (1st Invitation to the 2017 European Championship U18 U21.pdf)Evropsko prvenstvo za kadete in mladince[ ]1011 kB
Download this file (GO_2017_ Ausschreibung_englisch_final.pdf)German Open[ ]1068 kB
Download this file (BILTEN.- Montenegro 1.pdf)Balkan Open[ ]2457 kB

V skladu s programom dela JJZS in sprejetim koledarjem vas vabimo na liceniciranje strokovnih kadrov in izpite za višje stopnje pasov, ki bodo v prostorih Policijske akademije, 24. 6. 2017. Vabili v prilogi. Prosim, da pravočasno potrdite vaše prijave, saj bomo udeležencem licenciranje zagotovili malico.

Olimpijski komite Slovenije in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport so pričeli Nacionalno kampanjo za spodbujanje športnega obnašanja in športnega ravnanja. Vse o projektu si lahko preberete v gradivu v prilogi.

V Banja luki bo 18. 6. potekal Mednarodni turnir Vidovdan 2017. Tekmovanje za vse starostne kategorije bo potekalo v Dvorani Borik. Rok za prijave je 8.6.2017. Vabilo in prijavni list v prilogi.

Download this file (REGISTRATION FORM.doc)Prijava[ ]104 kB
Download this file (Invitation VIDOVDAN 2017.doc)Invitation VIDOVDAN 2017.doc[Vabilo]593 kB

DBV Katana vabi tekmovalce v vseh starostnih skupinah na Mednarodni turnir Slovenia Open v disciplinah: duo-sistem, borbe in ne-waza. Tekmovanje bo potekalo 14. 10. 2017 v Športni dvorani Dobova. Vabilo je v prilogi.

DBV Katana invites competitors in all age catagories to International tournament Slovenia open in all disciplines: duo-system, fighting and ne-waza. The competition will take place on 14. 10. 2017 in Sports Hall Dobova. The invitation is in the attachment.

Priloge:
Download this file (Slovenija open 2017 razpis-S.pdf)Razpis Slovenia Open[ ]522 kB
Download this file (Slovenija open 2017 invitation-S.pdf)Invitation Slovenia Open[ ]623 kB

Selektor za borbe je objavil vabilo na priprave reprezentance pred Svetovnimi igrami, ki bodo na Rogli med 7. 7. in 11.7. Vabilo v prilogi.

V Šempetru bo 14. 5. 2017 tretji, zaključni turnir za Pokal Slovenije v borbah za dečke in deklice v starostnih kategorijah do 8, 10, 12 in 15 let. Rok za prijave je do 10. 5. 2017. V prilogi je vabilo na tekmovanje, prijavni list, pa tudi delni rezultati za pokal v borbah in super pokal v vseh treh disciplinah.

Dodan je seznam prijavljenih tekmovalcev.

Selektor za borbe je objavil seznam vabljenih tekmovalcev na priprave med 25. in 27.5.2017. Vabilo v prilogi.

JJIF je pridobila možnosti nastopa na Beach Games, ki bodo za Evropo potekale na Kreti med 23. in 25. 6. Vabilo v prilogi.

Priloge:
Download this file (2017_WorldBeachSeries1_Outlines.pdf)Razpis tekmovanja[ ]913 kB

V Baru bo v organizaciji Ju-jitsu zveze Črne gore med 22. in 24. 9. potekal Svetovni pokal za U15 in JJIF ranking tekmovanje za člane. Prvo vabilo v prilogi.

Download this file (balkan-open web JJZS.jpg)Vabilo na Balkan Open[ ]121 kB

Evropsko prvenstvo za člane bo letos potekalo med 3. in 4. 6. v Banja Luki. Vabilo na tekmovanje s podrobnostmi in obvestilo selektorja o sestavi reprezentance sta v prilogi.

Download this file (001_ECh BIH 2017 - FINAL invitation.pdf)Vabilo[ ]370 kB
Download this file (Reprezentanca za člansko EP 2017.pdf)Reprezentanca za člansko EP 2017.pdf[ ]276 kB