OKS organizira delavnice za podporo mladim športnikom, ki bo v Portorožu od 17. do 19. novembra 2017. Delavnice so del novega skupnega programa za podporo mladim športnikom. Program je zelo kakovosten in traja tri dni. Formalni rok za prijavo je bil ponedeljek, 6. novembra. Prednostno pa smo povabili prejemnike štipendij Fundacije za športnike iz socialno šibkih okolij, prejemnike športnih štipendij in nekdanje udeležence OFEM ali MOI.

Mest za prijavo je še zadosti. Prijave zbiramo do zapolnitve mest! Prijavo lahko pošljejo športniki direktno na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vse stroške povezane z izvedbo delavnic, organiziran prevoz na relaciji Maribor-Celje-Ljubljana-Postojna-Portorož, namestitev v hotelu, polni penzion, spremni program in otvoritvena slovesnost, v celoti pokrivata Olimpijski komite Slovenije in Coca Cola HBC Slovenija.

Olimpijski pozdrav!