jjzs logoZ letošnjim letom se izteka mandat trenutne Komisije športnikov. Komisija športnikov je organ, katerega poslanstvo je zastopanje pravic in interesov športnikov in športnic v okviru dela Ju-jitsu zveze Slovenije, krepitev komunikacije med vsemi organi JJZS, priprava predlogov za reševanje problemov športnikov in sodelovanje s komisijo športnikov JJIF in OKS.

Trenutna komisija športnikov poziva vse aktivne registrirane tekmovalce JJZS, stare najmanj 16 let, da vložijo kandidaturo (izpolnjen obrazec) za članstvo v komisiji s 4-letnim mandatom najkasneje do petka, 17.3.2023 na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Komisijo športnikov sestavlja 5 kandidatov:

  • predstavniki obeh spolov,
  • predstavniki vseh 3 disciplin (borbe, duo sistem, ne waza),
  • najmanj 2 člana ob izvolitvi tekmujeta v kadetski/mladinski kategoriji

Športniki kandidati za članstvo v komisiji v obrazcu za kandidaturo podate svoje osebne podatke in opis dosedanje športne uspešnosti, ki bo uporabljen za predstavitev kandidata. Obrazca ne pozabite opremiti z lastnoročnim podpisom. Obrazec za oddajo kandidature najdete v prilogi.

Pravilnik o delovanju Komisije športnikov je objavljen na spletni strani JJZS (pravilnik).

Volitve za nove mandate Komisije športnikov bodo potekale 1. 4. 2023 na MT Robi Rajh Open v Mariboru.

Vse aktivne tekmovalce pozivamo, da razmislite o kandidaturi, s čimer boste imeli možnost sodelovati pri zagotavljanju ustreznega statusa športnikov v JJZS, JJEU, JJIF in OKS-ZŠZ.

Predsednica Komisije športnikov,
Sara Besal

PRIPIS 18.3.2023: ker do roka niso prispele kandidature za vsa predvidena mesta, je IO podaljšal rok za oddajo kandidatur do srede, 22.3.2023, do 12.00 urel!

Priloge:
Download this file (Obrazec za kandidaturo.docx)Obrazec za kandidaturo[docx]14 kB