Oglas  
 
GEN energija
Novice
Info za medije
Programi in pravila
Seminarji in usposabljanja
Koledar
Kaj je Ju-Jitsu
Naši klubi
Reprezentanca
Pokrovitelji
Povezave
logo
logo
logo
logo
Prijava
Uporabnik
Geslo
avtomatska prijava
pošlji geslo
nov uporabnik
Spletne strani Ju-jitsu zveze Slovenije, nacionalne panožne športne zveze za borilno veščino in športno panogo JU-JITSU.

INFORMACIJA

Vsebine, objavljene na spletnih straneh JU-JITSU ZVEZE SLOVENIJE se lahko uporabljajo izključno za nekomercialne namene in v skladu z določili Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.

Avtorske in sorodne pravice, ki se nanašajo na oblikovanje in programsko kodo spletnih strani ter gradiva, ki so uporabljena pri pripravi vsebin in spletnih strani so zaščitene z zgoraj omenjenim Zakonom.

JJZS ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani ne odgovarja za morebitno nastalo škodo:

ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani JJZS

iz uporabe informacij na spletnih straneh JJZS

iz nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh JJZS ali

zaradi kateregakoli vzroka, napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spletne strani, ki kažejo povezave iz naših spletnih strani na druge strani, niso pod našim nadzorom in JJZS zanje ne prevzema nobenih jamstev in odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo takšno kot je na lastno odgovornost.

Objavljeni podatki na spletnih straneh JJZS so informativne narave.


OBLIKOVANJE IN RAČUNALNIŠKA IZVEDBA

Neven in Franc Šrok
Bojan Pristavec
Robert Perc

VIRI INFORMACIJ

Arhiv Ju-Jitsu zveze Slovenije.
Prispevki članic JJZS in zunanjih članov.
Javno dostopni podatki .

OPOZORILO O AVTORSTVU

Logotip Ju-Jitsu zveze Slovenije in celostna grafična podoba sta avtorsko delo akademskega slikarja Alojza Konca iz Sevnice (Studio Artes) in so vse pravice iz tega naslova pridržane.

Logotip JU-JITSU SLOVENIJA je avtorsko delo Boštjana Botasa Kende, Studio Botas, iz Ljubljane in so vse pravice iz tega naslova pridržane.

CGP je avtorsko delo in uživa zaščito zakona o avtorskih in sorodnih predpisov in vseh drugih aktov, ki urejajo varstvo avtorskih del. Brez pisnega dovoljenja JJZS ni dovoljeno uporabljati logotipa JJZS, lolgotipa JU-JITSU SLOVENIJA ali drugih elementov celostne grafične podobe.
 
  11351154
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6
   
  O straneh Zadnja sprememba: 11. 06. 2013 © Ju-Jitsu zveza Slovenije